Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Nordens ledande mässa och konferens för logistik- och transportlösningar

Den 5-7 november äger mässan Logistik & Transport rum på Svenska Mässan i Göteborg.
På Logistik & Transport kommer Consafe Logistics att stå på mässans öppna scen och prata om automationens roll för framtidens logistik.
– I år kommer både Mikael Brorsson, Product Manager och Patrik Olsson, Chief Product Officer, att hålla föredrag på den öppna scenen. Årets tema handlar om hur viktig automation är för framtidens logistik och hur Consafe Logistics system är en viktig pusselbit som gör att flödena blir så väl fungerande som möjligt, säger Tobias Henriksson

Internationella inslag

Precis som vid fjolårets konferens, då åtta av elva spår var på engelska, blir det även i år ett stort internationellt inslag. Redan nu är det klart att Volvos koncernchef Martin Lundstedt öppnar konferensen. Bland övriga talare märks Stenas Lines vd Niclas Mårtensson.

Mötesplatsens partners och samarbeten

Stena Line, Logicenters och CeMAT – har alla valt att fortsätta samarbetet även 2018. Det stora intresset har också genererat en rad nya och förnyade samarbeten, bl a med Näringslivets Transportråd, Transportindustriförbundet, Maritimt Forum, Chalmers, Tankesmedjan Fores, Plan International och D-Congress.

 

 

Källa: intelligentlogistik.com

För mer information se: https://logistik.to/

Till toppen