Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Datum och tid: 6 december kl.9.30-17.00

Plats: Af Pontins väg 6, Stockholm

Kostnad: Utbildningsdagen bedrivs till självkostnadspris, 395 SEK/person, ev. överskott doneras oavkortat till Mercy Ships. Mercy Ships driver sjukhusfartyg med sjukvård och biståndsprogram. Man hjälper till med kirurgi/sjukvård i bland annat Guinea, Sierra Leone och Kamerun.

Anmälan: Anmäl dig genom kontaktformuläret på denna sida. Dagen har begränsat antal platser och anmäl krävs senast 29 november. Ange i anmälan om du önskar delta på studiebesöket och om du önskar specialkost. Arbetar du inte på en myndighet, men skulle vilja delta ändå? Kontakta Carolina Kihlström, carolina.kihlstrom@sweship.se.

Välkommen till en utbildningsdag om sjöfart, särskilt riktad till myndighetspersonal.  Under dagen kommer du bland annat att lära dig om vad svensk sjöfart är, vilka aktörer som är involverade och hur de arbetar, politiska prioriteringar samt sjöfartens framtid. Dagen syftar till att öka dina kunskaper inom sjöfartsområdets olika delar (gick du utbildningen 2017 är det troligen bättre att du låter en kollega gå istället då innehållet överlappar).

Regeringen har mål om förflyttning av godstransporter från väg till sjöfart och genom ökat fokus på sjöfart finns mycket att vinna för miljö, klimat och hälsa. Under dagen ges en inblick i vad sjöfartsnäringen ser för möjligheter att bidra till att de transportpolitiska målen nås. Transportstyrelsen och Trafikverket har i uppdrag att arbeta transportslagsövergripande och utbildningsdagen syftar till att underlätta detta arbete genom ökade kunskaper inom sjöfartsområdet.

Till toppen